Small country house (51 m2) for two people with a Finnish steam room.

2017 built: RF, Leningrad region, Vyborgsky district, pos. Roshchino.
 Small country house for two people with a Finnish steam room. 
The video presents two layouts - the final layout of the last one. This project was created on the basis of a one-storey bathhouse on a mountainside with a basement for a boat, already built according to my project. With minor changes regarding the main terraces, vestibules and lounges, it is embodied using wooden technology.
The house for rest and permanent life has everything: two terraces, a vestibule from which it is possible to heat a brick fireplace or place an entrance hall for outerwear, a hall with a refrigerator and a pencil case with a wardrobe for clothes or linen for a steam room; a recreation room with a pull-out sofa and a wardrobe, a recreation room with a fireplace, a sofa (extra bed), a kitchen and an exit to the terrace, and a sanitary block with a steam room, a shower room, a washbasin and a washing machine located with a bathroom. The steam room has a window for ventilation.
2017г. построено : РФ, Ленинградская обл., Выборгский район, пос. Рощино.
Небольшой загородный дом для двух человек с финской парной.
В видио представлены две планировки - окончательная планировка показана последней.
Этот проект создавался на основе ранее уже построенного по моему проекту одноэтажной бани на склоне горы с цокольным этажом для лодки. С небольшими изменениями, касательно главной
террасы, тамбура и комнаты отдыха он воплощен по деревянной технологии. 
В доме для отдыха и постоянной жизни все есть: две террасы, тамбур, из которого возможно топить кирпичный камин или разместить прихожую для верхней одежды, холл с холодильником и со шкафом пеналом для одежды или белья для парной; комната отдыха с раздвижным диваном и шкафом для белья, комната отдыха с камином, диваном (дополнительным спальным местом), кухней и выходом на террасу, и сантехнический блок с парной, душевой, умывальником и размещенной с санузле стиральной машиной.
В парной предусмотрено окно для проветривания.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Cubist style is a really difficult style

Реализованный проект бизнес центра в Майнило

"6 hundredths: campaign to develop the "feed yourself and your grandchildren with fresh fruits and vegetables" food .